Ledeninformatie​​ 

 

Tijdens ons ‘Open Veendorptoernooi 2015’ maakte RTVAmstelveen opnamen.

E:\BULDERBAAN WEBSITE\Knipsels\Knipsel_Veendorptoernooi_RTVA-opname_2015-09-27.JPG

 

Ledeninformatie​​ 2022-01-12​​ 

Ons bestuur en wedstrijdcommissaris heeft overlegd met het bestuur van​​ onze vriendenclub De Gouden Gooi in Haarlem Schalkwijk. Zoals bij velen van ons bekend beschikt de vereniging daar over een gezellige speelhal met kantine (en (bijna) vaste gastheer Bert) waar wij al enkele jaren gedurende de maanden oktober t/m maart binnen speelden op de 2e maandag van de maand. 
In principe zou de eerste speelavond al op 10 oktober j.l. gespeeld zijn, ware het niet de de energiecrisis parten ging spelen. Om kort te gaan: het overleg heeft geleid tot het besluit om​​ in 2022 van oktober 2022 t/m maart en 2023​​ onze leden de gelegenheid bieden "binnen te boulen" bij De Gouden Gooi (DGG) in Haarlem. 
Ook is besloten om de eigen bijdrage voor onze leden (€ 2,50 p/p per speelavond) niet te verhogen, waarbij we rekening houden met een flinke bezetting gedurende de speelavonden. 
DE EERSTE SPEELAVOND HOUDEN WE DUS AL DEZE MAAND:​​ 
ZET MAANDAG 24 OKTOBER VAST IN JE AGENDA EN JE NAAM OP DE INSCHRIJFLIJST IN HET CLUBHUIS!

​​Er is altijd een regeling geweest om zoveel mogelijk te "poolen" door een​​ verzamelpunt bij de​​ apotheek​​ op de​​ Molenweg hoek St. Josephlaan​​ vast te stellen met als uiterlijk vertrektijd 18:30 uur.​​ 
Maar de lijst bijhouden en kijken of je kunt afspreken als je in elkaars buurt woont (tip: schrijf je postcode naast je naam op de lijst!) kan natuurlijk ook. Dat is heel vaak heel goed gegaan is de ervaring.
Nog even ter aanmoediging: kijk eens naar deze 2 plaatjes hiernaast en zie wat het verschil kan zijn in "Winter(binnen)boulen" met JBVBulderbaan.

 

*************